Leverans

Äntligen har de första kundleveranserna kommit till Stockholm och i början på veckan var vi en av de första som fick vår bil. Efter genomgång på BMW rullar vi ljudlöst ut genom garaget för att se hur den lever upp till alla förväntningar. Wow!

Körglädje
Alla som provkört förstår vad jag menar. Den här bilen är kvick och rolig att köra. Det är svårt att låta bli att trycka till på gasen när trafikljusen slår om till grönt. Det är nog inte 0 – 100 km/h på 7.2 sekunder som imponerar mest utan hur den med låg vikt och enormt drivmoment rivstartar och gör 0 – 50 km/h på 3.5 km/h. Det här är kul!

Smidighet
Den snäva svängradien på 9.9 meter gör den otroligt lättmanövrerad inne i stan. Parkeringar är otroligt enkla eftersom elmotor ger stor precision i riktigt låga hastigheter. Att bilen är under fyra meter lång gör att det går att parkera på många ställen där andra inte kan. Den udda utformningen av frampartiet gör det lite svårt att se var bilen slutar framtill men det kanske är en vanesak.

Intresse
Det här är en bil som syns och många vrider på huvudet när den passerar. Trots januarikylan vevade någon ner rutan vid ett trafiklyse och för att fråga vad det är för en bil. Bilen framkallar känslor och två läger framträder direkt. De som har synpunkter på designen och på elbilar i största allmänhet. Det andra lägret som tycker den är fräck och tycker konceptet är fantastiskt.

Share the joy
  •  
  •  
  •  

En reaktion på ”Leverans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.